LIJEPE RIJEČI NAŠIH
SRETNIH PAROVA

Iva & Sam

Brisbane, Australia

“Od samog početka osjetila sam spremnost za suradnju. Sami dogovori oko bilo čega tekli su glatko i uz kvalitetne preporuke od strane FS Weddings tima. Oduševljeni smo nevjerojatnom brzinom i još boljom kvalitetom isporučenih materijala. Dosta nas je brinulo kako će naš book iz Hrvatske s nama stići u Australiju, no Sven se čak i za to potrudio saznati sve potrebne informacije.”

lana & tomislav

križevci, croatia

“Sven, čista petica 👌🏼 imamo predivnih uspomena! Slike iz crkve su predivne, s prvog plesa imamo najbolju fotku ikad, a online galerija je najbolja stvar koju smo vidjeli! Oduševljeni smo jer u tako kratkom roku već imamo sve fotkice i možemo uživati pregledavati ih s obitelji!!! Stvarno, svaka ti čast na predanosti, kreativnosti, trudu i ono najvažnije, što je svaki detalj bio onako kako smo dogovorili i što stojiš iza svake svoje riječi!

Dunja & dominik

Đurđevac, Croatia

“Book koji smo dobili je predivna uspomena do kraja života, kao i ostale fotografije. Smatramo da je za takvu uspomenu nepotrebno raspravljati oko cijene. Izuzetno nas je držalo mirnima to što smo apsolutno sve dogovorili već na prvom sastanku i sa sastanka smo išli bez ijednog upitnika nad glavom ili neodgovorenog pitanja. Na dan vjenčanja i kasnije, što se tiče isporuke, sve je bilo prema dogovoru i na vrijeme, odlična organizacija cjelokupne usluge… ma sve je top! 🤩”

Sara & Matija

Koprivnica, Croatia

“Nismo vjerovali da dan vjenčanja može proći bez stresa. Sven, ti si nam jako puno pomogao oko toga. Tvoja opuštenost i pristup radu govorili su nam da sve imaš u svojim rukama i jednostavno smo ti se prepustili. Tvoje fotografije nam oduzimaju dah! Učinio si da na jedan dan bumo kao pravi foto modeli.”

anamaria & nikola

Landshut, Germany

“Oduševljenje i zadovoljstvo predivnim Svenovim fotografijama nemožemo sakriti. Često pregledavamo fotografije sa naše svadbe i svako pregledavanje nešto nas novo fascinira. Jednostavno su posebne.”

Izabela & Ivan

pitomača, croatia

“Svena smo otkrili preko Instagram stranice. Od prvog kontakta stvarno su pružene sve potrebne informacije i nikad nije bilo ni najmanje zabrinutosti jer profesionalnost je na najvišem nivou. Sven je svojim fotografijama prenio i dočarao nas upravo onakve kakvi mi to zaista jesmo. Najblaže rečeno, očarani smo, a za Svena imamo sve riječi hvale i najbolje preporuke.”

Anja & Ivan

Rab, Croatia

“Čim je netko spreman sjesti s tobom u auto i uputiti se 350km u jednom smijeru i odraditi jednodnevni photosession, po putu kući sve te fotografije pregledati, obraditi i do povratka kući nam ih isporučiti, znali smo da smo odabrali odgovornu i profesionalnu osobu s kojom neće biti ni najmanjih problema. I dan danas, kad gledamo naše fotografije, ostajemo iznova oduševljeni.”

Volio bih čuti vašu priču.

Translate »